Over ons

Vele jaren geleden (1995) begon ik na schooltijd reparaties aan tv’s en video’s te verrichten. Na het behalen van mijn schooldiploma in 1996, ben ik winkeltje begonnen in Hierden. Dit was een kleine winkelruimte, maar groot genoeg om verkoopervaring op te doen. Ik begon met 5 tv’s (meer paste niet op de plank) 4 excelsior stofzuigers een wasmachine en 2 koelkasten. Na enkele jaren kreeg ik de kans om het gebouw van de Welkoop (boerenbondschuur) over te nemen. Deze winkelruimte bood me de gelegenheid om het assortiment flink uit te breiden. Dit gebouw was al wel meer dan 90 jaar oud en dus niet of nauwelijks geïsoleerd. Het koste veel energie om alles lekker warm te houden. Mede daardoor heb ik de oude winkel laten afbreken en vervangen voor een grotere winkel met woning.Internet

Doordat veel mensen tegenwoordig hun apparatuur op internet aankopen, omdat ze daar goedkoper, (zonder service), kunnen worden aangeboden dan een winkel kan, heb ik mijn winkel in 2016 moeten sluiten en het reparatie vak geheel omgekeerd.

De laatste jaren deed ik alleen reparaties in mijn werkplaats, nu repareer ik alleen nog bij de klant thuis. Tv en radio’s en klein huishoudelijk ben ik geheel mee gestopt. (Alleen nog voor de klanten die een service abonnement hebben afgesloten).

Winkel

Ik heb nog wel een stenen winkel. Daarin staat alleen nog witgoed. (wasmachines, droger,s afwasmachines, kookplaten, enz...) De reden hiervoor is dat ik de klanten een kwaliteit apparaat kan aanbieden en geen internet “low budget” apparaat.

Inbouw

De laatste jaren is er veel veranderd in de keuken. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een afwasmachine ingebouwd. Gaat die defect en de reparatie kosten zijn niet meer in verhouding met de leeftijd van de afwasmachine, dan kan ik u een perfect nieuw model aanbieden maar natuurlijk ook voor u inbouwen. Dat zelfde geld ook voor de kookplaat en koelkast.

Van het gas af?

Een veel gehoorde term... Mocht u geen toekomst meer zien in de gaskookplaat. Dan kan ik deze vervangen voor een inductie kookplaat zonder dat er aanpassingen gedaan moeten worden in uw meterkast.

Service en reparatie

Mocht u een probleem hebben met uw wasmachine, droger, afwasmachine, kookplaat of magnetron. Dan kunt u mij bellen op 0341-453366. Wanneer ik niet opneem, dan ben ik bij de klant aan het repareren. Spreek u boodschap gerust in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.